Cosmetische tandheelkunde


Cosmetische tandheelkunde.

Bij cosmetische tandheelkunde gaat het om het uiterlijk van het gebit. Cosmetische tandheelkunde is een vakgebied apart binnen het gehele domein tandheelkunde. Het gaat hier namelijk om het verfraaien van het gebit met behulp van verschillende tandheelkundige hulpmiddelen. Hierbij word gebruik gemaakt van kronen, tandkleurige vulmaterialen en zelfs facings. Al deze hulpmiddelen dienen ervoor om enkel de stand, vorm en kleur van de tanden beter te laten uitzien dan dat ze deden. Ook het laten bleken van je kiezen of tanden die verkleurd zijn valt onder een cosmetische tandheelkundige behandeling.   

Waarom cosmetische Tandheelkunde?
Een mooie stralende lach is meer van belang dan mensen wellicht zullen denken. Uit vele verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat meer dan 75% van de Nederlandse bevolking een goed verzorgde gebit erg belangrijk vindt. De meeste mensen vinden dit zelfs belangrijker dan uitstraling van het haar of de kleding die gedragen wordt.
Een gezond en mooi gebit helpt met vele dingen in het leven; het maakt een mens zelfverzekerder en draagt bij aan de eerste indruk die iemand van je krijgt. Daarme is  cosmetische tandheelkunde belangrijker dan veel mensen zullen denken en is het ook steeds meer in opkomst.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Gebitsrenovatie-implantaten